במסגרת שיפור השירות לתושב, השקענו מאמצים רבים במטרה להנגיש לכם את המידע, ונמשיך לעשות רבות על מנת לספק שירותים דרך האינטרנט על מנת להקל עליכם ככל שניתן.

כפר ברא, הפך לישוב מודל המאפשר צמיחה משפחתית ואישית מיטבית, והוא מן היישובים המטופחים במגזר בהרבה תחומים, איכות-החיים ואיכות-הסביבה.

חזון הכפר הוא חזון של מצוינות, עם פנים אל העתיד אשר אינה שוכחת את העבר המפואר שלה, ישוב עם אופי ומרקם תושבים מיוחד. זהו חזון המתאים לאופיו של הכפר, לסגולותיו ויתרונותיו ובעיקר לאיכות תושביו. התרבות אשר אותה אני מממש במועצה המקומית כפר-ברא, השגת יעדים, תוך יוזמה, יצירתיות ועבודה קשה אשר יביאו לתנופה של פיתוח ועשייה.

מצוינות חינוך איכותי

החינוך בכפר ברא זוכה ליחס מועדף אשר נחשב מאחד הישובים המובילים בהשקעה היחסית לילד בתחום החינוך, במוסדות וגופים שונים (בתי הספר, הגנים, חוגים במתנ"ס, תרבות וספורט).

לכן אני פועל נחרצות בכל דבר אשר יתרום להצלחת שאיפתי זו, הן בתחומי החינוך ביישוב, והן בתחומי תרבות וספורט, תוך כדי התחייבות ליצירת חברה ערכית המושתתת על דרך ארץ, סובלנות אחווה ומצוינות.

מצוינות בתרבות ובחיי קהילה

אשר מתחילה החל מהגיל הרך עד גיל הזהב, וממשיכים לטפחה הן מהבחינה הפדגוגית והן בהיבטים הפיזיים.

פיתוח היישוב

לאחר תקופה לא קצרה, של הקפאה בשיווק מגרשים בישוב אנו מתקדמים לקראת התחלה מחודשת של פיתוח שכונות מגורים ואזור תעסוקה.

אני מאמין כי פיתוח זה יצעיד את הישוב לפריחה ולשגשוג, ויחזק במקביל את מעמד הישוב ויבטיח עתיד טוב יותר לתושביו ולדורות הבאים.

ובהזדמנות זו אני פונה לתושבים נכבדים וממליץ להם לנצל את ההזדמנות ולהיות בקשר מתמיד דרך האתר אשר מטרתו היא נגישות קלה וזמינה למועצה וכלל המחלקות בכדי לשפר שירות לתושב ולתת לו הזדמנות להשמיע את דעותיו ועצותיו בכל נושא אשר יכול לתרום או להמליץ, לבקר ו/או להתלונן במקרה של אי מתן שרות שלא עמד בצפיותיו בצורה עניינית ובונה.

אנו נמשיך לשפר ולהוביל את רמת השירות בכפר .

בכבוד רב,

שלכם,